Mostar Premijera turističkog filma o Mostaru u Španiji
Search
  • Mirza Humo

Premijera turističkog filma o Mostaru u Španiji

U saradnji s Turističkom zajednicom HNK/Ž Mostar pripremili smo kratki turistički film u trajanju od 5 minuta koji se može pogledati na Facebook stranici Mirzin putopis. Pretpremijera se održala 16.1.2020. u Američkom Kutku Mostar. Premijera će se održati u Španskoj regiji Andaluzija u centru grada Almerija u prostorijama Wood Work Coowrking za domaće studente engleskog jezika jezičkog centra Packin' Time i studente na ERASMUS+ razmjeni Univerziteta u Almeriji u sklopu neprofitnog neformalnog prijateljskog projekta o različitostima pod vodstvom Mirze Humo. U slučaju porasta ozbiljnosti pandemije Korona virusa, premijera će biti odgođena najkasnije do sredine mjeseca juna. Tokom događaja prisutni će moći da saznaju o prirodnom bogatstvu, kulturno-historijskom naslijeđu, gastronomiji, geografiji, historiji i specifičnim oblicima turizma u BiH. Izlagači iz Iraka, Tunisa, Palestine i Crne Gore pod mentorstvom Mirze Humo će imati priliku da isto tako predstave svoje zemlje. Ulaz će biti besplatan za sve, a događaj će biti ispraćen snimcima i profesionalnim fotografom.


Stranica je namjenjena putnicima, ljubiteljima putovanja, turistima iz regije, turističkim radnicima iz regije, menadžerima turizma iz regije i svima koje traže ideje za putovanja, te iskustva s putovanja iz prve ruke. Stranica je turističkog info karaktera i, nakon dugogodišnjeg osmišljavanja izgleda, te dugogodišnjeg istraživanja terena, osposobljena je 27.9.2019. godine u 9:00h. Autor stranice je dugogodišnji menadžer turizma, Mirza Humo.

The site is for travelers, travelholics, tourists from the region, tourism workers from the region, tourism managers from the region and anyone looking for first-hand travel experiences. The site has tourist info character and, after many years of designing the layout, as well as many years of exploring the terrain, was enabled on 29.9.2019. at 9: 00 a.m. The author of the site is tourism manager, Mirza Humo.